Waarom je voor NLP Likewise Academy kiest

Zoek je een goede NLP opleiding en zie je door de bomen het bos niet meer?
Met zoveel concullega’s kunnen we ons dat prima voorstellen.
Een NLP opleiding is sterk vormend, daarom is het belangrijk dat je een basis klik hebt met de aanbieder. Een stekeltje mag er wel aan zitten voor de ontwikkel prikkel, maar dan wel onder een deskundige paraplu. Hieronder 10 punten waarom je bij ons moet zijn voor een NLP opleiding. NLP vraagt om zorgvuldigheid. Je kunt er waanzinnig veel goeds mee doen, mits je het echt bestudeert en beoefent. Zoals met alles word je pas iets meester als je het 1000 keer herhaald hebt. Vanuit dat principe, nodigen we je van harte uit bij ons de opleidingen te volgen, omdat:

 1. Je les krijgt van deskundige trainers, met meer dan 15 jaar ervaring en studeren nog steeds bij de meest vooraanstaande internationale NLP trainers.
 2. Je de persoonlijke groei leert die NLP vereist plus de concrete vaardigheden voor je werk als coach, manager, leraar etc. Het één bestaat echt niet zonder het ander.
 3. Je persoonlijke aandacht en feedback krijgt en gestimuleerd wordt om volledig voor je persoonlijke en professionele doelen te gaan. Daarom werk je met persoonlijke casuïstiek. We stimuleren een gezonde lifestyle en dat kan alleen ontstaan door bewustwording van je huidige keuzes.
 4. Je getoetst wordt aan het einde van de opleiding voor je certificaat.
  Alleen je aanwezigheid is dus niet genoeg. De certificaten zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP. NLP vraagt om feedback en beheersing van skills om met NLP te kunnen werken- de toetsing helpt enorm daarbij en dat is waarom we ons daar aanhouden.
 5. De trainers zetten NLP in breder perspectief en zijn loyaal aan de grondslagen en de grondleggers van NLP.  We houden ons aan de verplichte onderwerpen behorend bij de Practitioner en/of Master Practitioner. Hoewel het aantrekkelijk is om NLP te combineren met andere methoden, doen wij dat bewust pas tijdens de masterclasses. De basis NLP opleiding staat daardoor als een huis.
 6. De trainers zijn geen heiligen, wel down to earth. We staan dagelijks individueel te coachen of zijn met teams aan de slag. We kennen het klappen van de zweep uit de grillige praktijk. Wij kijken schouder aan schouder, mee. Soms nemen we juist afstand om je zelfstandigheid te trainen zodat je gericht hulpvragen leert stellen, hoe verder je komt in de opleiding, hoe vaker we dat doen.
 7. Je ontvangt bij de Practitioner en bij de Master Practitioner een volledig lesboek, wat al het materiaal degelijk uitlegt, iets waar je de rest van je leven plezier van hebt.
 8. Je krijgt toegang tot de online besloten leeromgeving waar je studiegenoten treft met de samenvattingen van ieder lesblok, foto’s en films. Je kunt online door of vooraf leren met korte NLP programma’s.
 9. We schrijven wekelijks blogs die je aanzetten om NLP in de praktijk toe te passen.
 10. De trainingslocatie ligt vlak bij de bossen van Natuurmonumenten in ‘s Graveland.  Goed bereikbaar via Utrecht en Amsterdam. Je krijgt les in een besloten prettige ruimte in een huiselijke sfeer en we serveren overheerlijke vegetarische lunches.

Wil je meer weten?

Neem contact op met José@likewiseacademy.nl

Klik hier om referenties te lezen van mensen die je voorgingen!