Lone Veldhuizen

Lone is gecertificeerd NLP Multi level Coach en assistent bij verschillende NLP opleidingen bij LikeWise.

Where words fail…..music speaks

Liefde is voor mij de essentie van het leven…zonder liefde geen leven. Dat is mijn basis om te coachen. Leven in een snel veranderende wereld brengt veel uitdagingen en tegenslagen met zich mee. Zo kan je makkelijk op een zijpad terecht komen. Niet erg, want uiteindelijk kom je toch wel op je hoofdpad terug en soms is het even zoeken voordat je het hoofdpad herkent.

Professionele NLP coaching helpt om jouw pad  te ontdekken.
Er ontstaat een open visie over het leven en je leert  open en liefdevol naar jezelf en anderen te kijken. Want er is geen falen…alleen feedback.
Dat pad bewandelen we samen. Ik wandel met je mee, maak je bewust van de prachtige dingen die er op zo’n zijpad te zien zijn en ook al loop je door een donker stukje bos, er is altijd ergens licht, anders kunnen de bomen niet bestaan.

‘Ik heb heel lang in de horeca en media gewerkt. Daarnaast, vanuit mijn nieuwsgierigheid, ben ik de opleidingen Reiki I en II, Intuïtieve Ontwikkeling en Chakra Healing gaan doen. Mijn interesse is altijd naar muziek uitgegaan. Toen ik hoorde van de HBO opleiding Creatieve Therapie met Muziek in Leiden, ging mijn hart sneller kloppen en ben het meteen gaan volgen. Daarna heb ik de opleidingen NLP Practitioner, Master Practitioner en de NLP Post Master gedaan en ben ik assistente geweest bij het begeleiden van de NLP Practitioners en Business Practitioners en begin ik in oktober met het begeleiden van de NLP masters in opleiding. Ik ben nog lang niet uitgeleerd, dus over een jaar staan hier weer nieuwe dingen bij.

Mijn Coachstijl

Wat je van mij als coach kunt verwachten is liefde, verbinding, rust, open- en eerlijkheid, doortastendheid, empatisch vermogen en een gezonde dosis humor.

Wat mij onderscheid

Muziek speelt een hele grote rol in mijn leven. Ik zet muziek ook in bij het coachen. De frequentie van muziek raakt makkelijk de frequentie van een emotie. Muziek werkt helend.Het opent thema’s waar je soms met woorden slecht bij komt en het verbetert je brein functie. Lees maar eens dit artikel van neuropsycholoog Erik Scherder over muziek. De combinatie muziek met de NLP technieken is prachtig.

Ik ben trots dat ik bij het LikeWise Academy team hoor. We zijn liefdevol, integer, professioneel en op z’n tijd ook lekker een beetje gek. Een  goede combinatie en een veilige basis om je open te stellen op weg naar een nog mooier leven.

Ik zie je graag!

Hele lieve groetjes,

Lone