Cindy van Wijk

Cindy is multi level Likewise NLP coach, Assistent NLP opleidingen en werkzaam als zelfstandig Coach en interim HR Manager.

Quote

„Don’t dream your life, live your dreams (Buddha).”

Op mijn 18e trok ik met mijn koffer vol dromen en ambities de wijde wereld in. Tijdens en na mijn studie werkte ik o.a. in Brazilië, Mexico, het Caribisch Gebied, Indonesië, Canada en New York City.  Deze reizen veranderden mijn perceptie van de wereld compleet en het heeft mijn talenten opgeschud en ontwikkeld.
Mijn ultieme droom nu is dat iedereen hun leven als een reis ziet. Als een  ontdekkingsreis naar talent, het verruimen van je perceptie voorbij je comfort zone, zodat je dingen doet waarvan je nu alleen maar droomt.
Net als reizen voor mij alles in gang heeft gezet, doet NLP dat ook!
Met NLP ben ik een zakelijke en persoonlijke ontdekkingsreis begonnen.
Mijn ‘binnen wereld’ is veel mooier, kleuriger en warmer geworden waardoor ook mijn communicatie naar buiten verfijnd is. NLP leerde welke keuzes ik heb en hoe ik mijn hart kan volgen. Met mijn hang naar avontuur samen met de NLP handvatten kan ik nu ook de ontdekkingsreis van anderen coachen en trainen.

Training en coachstijl

Wat je van mij kunt verwachten is een actieve houding, luisterend naar wat je zegt en hoe je het zegt. Je gedrag en denk patronen worden helder door de spiegel die ik je aanreik. De gewenste verandering komt in je eigen beheer samen met de handvatten om jouw nieuwe weg aan te gaan. Met respect, warmte, passie, humor en mijn analytisch vermogen pak ik graag, samen met jou, je koffer met dromen en ambities uit.

ACHTERGROND

In 1994 studeerde ik af aan de Hoge Hotelschool Den Haag. Na mijn carrière in de hotelwereld, nationaal en internationaal, stapte ik over naar de zakelijke dienstverlening als HR Manager. In 2005 kwam nog een droom uit door voor mijzelf te beginnen als interim Manager. Het ontwikkelen van het menselijk kapitaal, aansluitend bij de organisatie strategieën. Van daaruit veranderingsprocessen begeleiden en inbedden bij de mensen en de organisatie was en is een passie van mij. Sinds 2015 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met persoonlijke en-of  team coaching & training.

Naast de NLP Practitioner en Master Practitioner ben ik in oktober begonnen met het assisteren bij de opleidingen. Aankomend seizoen zul je mij ontmoeten bij de Master NLP practitioners.