I have a dream

And they have a plan.

Een droom van een groene eerlijke, ecologisch bewuste wereld.
Gebouwd door mensen met een verhoogd en getraind bewustzijn. Een zee aan mogelijkheden voor persoonlijk en gemeenschappelijk leiderschap om die wereld te bouwen.

Jaren geleden leerde ik al dat iedere vorm van verslaving een behoefte is aan een ander bewustzijn…ergens dwalen, waar even geen pijn en zorgen zijn.
Een ontsnapping uit stress en stress is een ander woord voor angst. Als mensen zijn we gevoelig voor angst en highjacking door het reptielen brein gaat sneller dan je denkt.

Bewustwording daarvan betekent ontdekken in hoeveel situaties een highjack verscholen ligt. Van de bekende alcohol & drugs, sex & porno, gok, geld, koop en internet verslaving tot een drang naar bewondering, waardering, erkenning en allesomvattende macht.
Het gebeurt overal, variërend van ernstig tot een beetje en het vertroebelt ecologische beslissingen, het ondermijnt communicatie in relaties en het verslechtert weerbaarheid.

Ik droom nog steeds dat we ontdekken dat we al die verslavingen niet nodig hebben, voor dat ultieme gevoel.
Want alles wat je buiten jezelf zoekt, zit in jezelf besloten. Verdiep je maar eens in de kracht van de pijnappelklier in je brein. De ingang naar creatie, éen zijn, het allesomvattend geluk, het ligt daar simpel en klaar. Als een zaadje wachtend tot je het zelf aanblaast, water geeft en onderhoudt. Het kost geen geld alleen jouw focus, studie, aandacht, jouw wil. Noem het de ingang naar ‘het paradijs.’ Het is zelfs helend en genezend vanwege de diepe balans die ontstaat.

Ik droom van een wereld waarin we dat allemaal toepassen, zonder dwang en macht, misbruik, controle, kunstmatige middelen of medicijnen.
Wij allemaal?
Ja, wij allemaal, want je hoeft er niet slim, rijk of groot voor te zijn…alleen maar open en bereid. Het is stokoude kennis, als je erin verdiept, voert het terug naar de wortels van iedere religie op aarde. Het oog van Horus bijvoorbeeld, is de visuele voorstelling van het gebied in het brein waar de pijnappelklier ligt.Ook wel het derde oog genoemd.
Onderzoek het, dan ontdek en ervaar je een liefde die zowel persoonlijk als onpersoonlijk is. De ervaring dat naastenliefde geen dogma maar pure logica is…want in die staat van liefde is ‘er geen ander’ meer. Dan snap je dat er geen verschil is tussen ‘de golf en de oceaan.’

Ik deel nu dingen die ik normaal alleen tijdens de masterclasses deel. Misschien raakt het je, maak dan voort om het eigen te maken. Misschien raak ik je juist kwijt om de kracht van je brein te exploreren. Toch nodig ik je uit, om er over te lezen, te leren en te oefenen. Daarna kun je het altijd nog afwijzen. Op you tube hoef je alleen maar ‘Pineal gland of pijnappelklier’ in te typen en begin eenvoudig. Kijk bijvoorbeeld deze van Dr. Joe DispenzaOf deze van Sadhguru.

Ondertussen loopt er een plan, het is makkelijk te vinden, out in the open.
Kijk en luister naar wat Klaus Schwab van het World Economic Forum aan plannen in de wereld zet. Het is een club van rijker dan rijken, die eenmaal per jaar samen komen in Davos en daar plannen smeden die wereldwijd worden uitgerold.
Het WEF is een ngo (niet gouvernementele organisatie) wat gesubsidieerd wordt, dus betaald van ons belastinggeld. Daarvoor in de plaats maken zij plannen voor ons en over ons en die gaan ver.  Groen, in een doorgevoerd socialistisch jasje.

Een en ander komt heel dichtbij mijn droom, met een aantal (heel cruciale) verschillen.
Zomaar om wat indrukken te verzamelen kan geen kwaad. Utopia en dystopia liggen soms dicht bij elkaar. Het is aan jou, zoek de verschillen en bepaal waar je in meegaat.

Voordat het plan onze toekomst en het leven van onze kinderen al bepaald heeft

Gaan we voor de ecologie van de natuur volgen dan willen we als mens misschien ook naturel blijven en waar we dat niet meer zijn, alsnog worden?

Ik heb een droom over een echte mooie bewuste groene wereld, incluis gezonde en vrije mensen, jij ook? Hoe was het ook alweer, iets met alleen samen?