Buig je boosheid om

Als je altijd doet wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg…
Het is zo makkelijk om te doen wat je altijd al deed. Zelfs als je het best wel beter weet. Geen verwijt, het is slechts een eigenschap van je onderbewuste.

Gewoontepatronen zelf doorbreken, het kan wel als je weet hoe. Met een beetje vernuftigheid, bewustzijn en de wil om boven je eigen rompslomp uit te stijgen.
Ja, ik weet het, wat hebben we nu te kiezen, de wereld is compleet knots, dus wat kan jij dan?
In ieder geval zorgen dat je zo vitaal en gezond mogelijk blijft of wordt. Je leven en je gewoonten eens goed onder de loep nemen. Natuurlijk kunnen we met z’n allen wachten op een vaccin of giga boos zijn dat een vaccin als enige optie wordt aangeboden.

Voor mij hoeft dat ook niet….

Onder stress, schieten ook experts in een tunnelvisie en nemen ze maatregelen waarmee ze de massa maar 2 instructies hoeven te geven, houd afstand en wacht op een vaccin. In nood dalen de opties, brein technisch.

Liever dat we ons hoofd bij elkaar rapen en zeggen: ‘Nu is het genoeg…nu kies ik zelf radicaal voor een basis pakket waarop gezondheid en vitaliteit gedijd.’
Het immuun systeem bloeit op een gezonde manier van leven, gezonde manier van denken en beslissen. Hoe oud of hoe jong je ook bent.

Dat kunnen ze niet van bovenaf controleren of opleggen, daar kun je vrijwillig voor kiezen. Allicht met wat hulp, kennis, steun, begeleiding maar pak het op, pak het aan en ga ervoor.
Je zult merken dat je welzijn zich behoorlijk snel terug verdient in frisse energie.

De basis om samen sterk te zijn, helder te blijven denken, want daar zijn we allemaal bij gebaat. Het is geen garantie dat je niet ziek wordt, het is wel de basis om wakker te blijven of te worden. Kijk om je heen, waar je extra begeleiding kunt halen of kunt bieden. Het kan bij ons en het kan uiteraard ook bij anderen. We geloven in een totaal aanpak, zoek de expert die bij je past.

Beweeg je te weinig? Begin daar… Kook je nauwelijks? Begin daar… Zit je op slot emotioneel? Begin daar.. Ben je juist over emotioneel? Begin daar…Ben je zo ontspannen dat het eerder lamlendig is? Begin daar…Ben je te druk in je hoofd om tot rust te komen? Begin daar… De lijst is eindeloos…

De uitnodiging ligt onder je neus, je zit er bovenop…durf ernaar te kijken.
Buig je boosheid of je frustraties om naar krachtige persoonlijke keuzes.

In al onze NLP programma’s vind je de vorming, de begeleiding, coach en communicatie methodieken en de tools aan om zaken aan te pakken, die je anders laat liggen.
NLP, het was altijd al fantastisch materiaal en nu helemaal.

Als je hulp nodig hebt, laat het weten.

info@likewiseacademy.nl