Afwachten of opstaan

Na zomeren met lange wandelingen door het bos of toch nog een dagje strand mee pakken. Terug naar het werk, plannen afstoffen en langzaam op naar de feestdagen. Het is dit jaar niet anders dan andere jaren, of toch wel?
Wat doe jij aan de voet van deze herfst?
Afwachten of opstaan?

Ieder jaar heb je de kans om aan je ontwikkeling te werken, leren hoe leiderschap werkt, hoe je plannen maakt en ondertussen je communicatie stijl onder de loep neemt.
Skills die altijd om bijstelling vragen, omdat ieder mens, situatie, belang en consequentie anders is of uitpakt.
Als je al een poosje meedraait weet je dat communicatie onder druk een heleboel kan verknallen of heel veel goeds in gang kan zetten. Mensen die dit kunnen, hebben het ook moeten leren, die zijn geschoold, gescherpt en als het goed is, veel ethiek bijgeleerd.
Begin je net met je carrière, dan merk je dat vakkennis alleen, niet genoeg is om effectief in vergaderingen, bila’s, trila’s  en feedback momenten te zijn.
Was het een tijdelijk contract en raakte je het kwijt?
Kun je opnieuw je kansen wegen en wagen.
Hoe gaat het nu met je zelfvertrouwen als de wereld om je heen wiebelt?

De herfst is de klassieke tijd voor je ontwikkeling  en NLP is een complete methode om leiderschap en communicatie onder de knie te krijgen. Maar ja, de wereld ligt te kermen onder de schade van het 1e half jaar, we kunnen toch beter wachten op betere tijden? Natuurlijke gedachte en toch is dat nu precies waar het om gaat.
Want leiderschap,  is juist nu belangrijk. Niet afwachten tot de wereld gekalmeerd is, maar zelf zoeken naar mogelijkheden. Niet wachten op betere tijden of rekenen op het leiderschap van anderen, maar helpen betere tijden te creëren.
Meerdere percepties aankunnen, zonder te steigeren of te diskwalificeren. Leren luisteren naar verschillen, openen van discussies in plaats van  prematuur te sluiten. Blijven koersen naar een gemeenschappelijk gedragen oplossing, dat is ethisch leiderschap. Dat soort mensen is nodig en met de herfst voor de deur, een uitstekend moment om te starten.

Wat doe jij afwachten of opstaan?
Werken aan je toekomst, kies voor leiderschap, behalve voor jezelf, draag je bij aan een nieuwe wereld.

Eind september start de NLP for Business weer en in oktober de NLP jaarprogramma’s.

Meer informatie?

Laat je telefoonnummer achter dan bellen we jou en praten we verder.