Verlangen naar een zee van tijd en focus

Te weinig tijd, te veel te doen, doelen niet halen, belangrijke dingen naar beneden prioriteren, te veel stress, te weinig aandacht. Aan het einde van de dag druk in je hoofd met onrust in je lijf neer ploffen op de bank:
Geen ‘me-time gehad’, zo heet dat geloof ik tegenwoordig.
Een groot verlangen naar een zee van tijd en focus. De tijd om dingen te doen die er toe doen. Wel  genieten van je dag met de keuzes die je maakt, zodat iedere dag sowieso ‘me- time’ is. Als je dat ook wilt,  weet dan dat energie aandacht volgt. Als je aandacht alle kanten opvliegt, vliegt je energie alle kanten op. Volgens een onderzoek van microsoft hebben we  collectief inmiddels een langzamere attentieboog dan een goud vis!  Dit gebeurt niet alleen bij jou, maar – onder invloed van internet – bij iedereen. Je leeft op een informatie berg. Dat  is mooi en een uitdaging om bruikbare informatie te selecteren.  Weten wat je wilt en doen wat je weet is zonder focus niet haalbaar. Met één ding tegelijk bezig zijn, geeft meteen een zee van tijd. Herpak  je invloed door een time out te nemen van je al je internet verbindingen. Je merkt onmiddellijk hoeveel afleiding er wegvalt. Een mooie brein test of je deze zee van tijd acuut opvult met andere afleidingen of optimaal benut met wat jij nodig vindt om op te pakken. Of puur te gebruiken om je dromen toe te laten.

7 stappen voor een zee van tijd

  1. Zet alle internet verbindingen stil op je GSM, tablet, computer, laptop etc.
  2. Richt je je nu op andere nieuwe verleidingen of niet? Zo ja welke?
  3. Gebruik de zee aan tijd om te bepalen wat je wilt, wat je écht wilt.
  4. Start met de zin: ‘Zou het niet fantastisch zijn als ik…’
  5. Leg het weg en maak een top 3.
  6. Maak deze SMART en vraag jezelf: ‘hoe voel ik mij als dit gelukt is?’
  7. Tot slot: welke ministapjes zijn goede tussenstappen?

NLP

NLP is een rijke methodiek waar al veel over geschreven is.
Uitgekleed helpt NLP bij weten wat je wilt, leren te doen wat je weet en leren zeggen wat je werkelijk bedoelt. Het gaat over leiderschap nemen voor al je resultaten. De basis van coachend leiderschap. Je wordt in een NLP opleiding gecoacht en getraind in alle moderne communicatie en coach vaardigheden. Van het materiaal heb je je leven lang persoonlijk en professioneel, gegarandeerd plezier. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Kom naar de informatie avond van 22 mei aanstaande om 20.00 uur. De toegang is natuurlijk gratis!